SALONÈ DELLA MODA KOMT MET SPETTERENDE MODESHOW

Het grote en innovatieve fashion platform van Rotterdam, zorgt op 24 en
25 mei in Rotterdam voor spetterende modeshows, hoogwaardig entertainment, verrassende exposities en overheerlijke hapjes en drankjes.

PRACHTIGE CREATIES

Het veelzijdige programma verrast, prikkelt en amuseert en leidt tot ongekende sferen. Een vibe die perfect is voor de jonge talenten en ervaren designers die hun prachtige creaties aan de gasten tonen.

JERRY LUXENBURG

De fraaie locatie biedt de mogelijkheid om op 24 en 25 mei zowel binnen als buiten de bezoekers te verrassen. Jerry Luxenburg: “De tuin en mooie galleries zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor exposities of andere verrassende invullingen. De combinatie tussen binnen en buiten is ideaal voor een innovatief evenement als Salonè della Moda.

De exclusieve bikini show van Josh Santana die we presenteren, past natuurlijk erg goed in dat plaatje. Uiteraard serveren we tijdens de twee dagen ook de meest heerlijke drankjes en amuse”.

EXCELLENT WOONBEURS ROTTERDAM AHOY

Het jaar 2017 is een druk jaar voor de creatieve Jerry Luxenburg. Niet alleen werkt hij hard aan het welslagen van de mei-editie van Salonè della Moda. Ook is hij dit jaar weer partner van de EXCELLENT woonbeurs in september. Met veel plezier kijkt hij terug op de editie van 2016. “Perfect georganiseerd, hoogwaardige exposanten en een heerlijke sfeer op de beursvloer.” Ook in september streeft hij weer naar het hoogste. “Mode past perfect bij een beurs als EXCELLENT. De beurs biedt mooi design, tuinen, meubels, jacuzzi’s, kunst en dus mode. Het draait allemaal om creativiteit en kwaliteit. Dat komt bij EXCELLENT perfect samen. We kijken al uit naar september.”

MODESHOWS

ART EN DESIGN EXPOSITIE & ACT

EXCELLENT | MAGAZINE

source: https://excellentmagazine.nl/lifestyle/2017/salone-della-moda/